მართალია, რესტორნები და კაფეები გაიხსნა, მაგრამ მძიმე შეზღუდვები დაწესდა – ბარებსა და რესტორნებს მოეთხოვებათ დეზობარიერების, დეზინფექციისა და სოციალური დისტანციის დაცვა.
პირველ რიგში სტუმრები გადიან თერმოსქრინინგს. თერმოსქრინინგის აღრიცხვაც ხდება, სტუმრებს აღვრიცხავთ და ვინიშნავთ ტემპერატურას. შემდეგ ვუტარებთ ხელებზე დეზინფექციას, ასევე ვატარებთ მაგიდების დეზინფექციას. ვიცავთ ორმეტრიან ბარიერს მაგიდებს შორის, – ამბობს ერთ-ერთი რესტორნის მენეჯერი ლიზა კოტრიკაძე.
რესტორნების წარმომადგენლები ადასტურებენ, რომ მომხმარებლებს პირბადე აუცილებლად უნდა ეკეთოთ და პირბადეს მოიხსნიან მხოლოდ საკვების მირთმევის დროს.
მთავარი
კომენტარები