საკოორდინაციო საბჭოს გადაწყვეტილებით, კვების ობიეტებში მაგიდასთან სტუმრების რაოდენობა იზრდება.
1-ლი მარტიდან, საბჭოს გადაწყვეტილებით, დახურულ სივრცეში ერთ მაგიდასთან დაშვებულ პირთა რაოდენობა 10-მდე გაიზარდა, ნაცვლად 6-სა, ხოლო ღია სივრცეში 15 ადამიანამდე.
საკოორდინაციო საბჭოს გადაწყვეტილებით, ასევე უქმდება სტუმართა მაქსიმალურ რაოდენობაზე არსებული შეზღუდვა.
ასევე მოიხსნა სოციალური ღონისძებების, მათ შორის, ქორწილების, ქელეხების, წვეულებებისა და დაბადების დღეების გამართვაზე დაწესებული შეზღუდვა.
კომენტარები