პირველ რიგში მოვაყაროთ ქათამს მარილი, წითელი წიწაკა, შევფუთოთ ფოლგაში და შევაპიწკინოთ ღუმელში 200 გრადუსზე 1 საათით და 30 წუთით.
ამასობაში მოვამზადოთ სოუსი:
500 გრამი მაყვალი
1 ჩ/კ შაქარი
ნახევარი ჩ/კ მარილი
ნახევარი ჩ/კ დაღერღილი წიწაკა
ნახევარი ჩ/კ ხმელი რეჰანი
100 მლ წყალი
2 კბილი ნიორი
ქინძი
მაყვალს დავაყაროთ მარილი, შაქარი, წიწაკა, რეჰანი, დავასხათ წყალი და ვადუღოთ 5-7 წუთი. გადავწუროთ, გავცრათ საცერზე.
დავუმატოთ დაჭყლეტილი ნიორი, დაჭრილი ქონძი, ამოვურიოთ და მოვასხათ დაბრაწულ ქათმის ნაჭრებს.
? კერძი გავაფორმოთ ცოცხალი მაყვლით და ქონდრის ტოტებით. გემრიელად მიირთვით!
ვიდეო დამკვრელი
00:00
00:00
კომენტარები