• რეკლამა
  • კონტაქტი
17:40, შაბათი, 10 მაისი, 2025
  • ახალი ამბები
  • ექსკლუზივი
  • ბიზნესი
  • რედაქტორის რჩევით
  • კონტროლი
  • გურმანი
  • სხვადასხვა
არაფერი მოიძებნა
იხილეთ ყველა შედეგი
არაფერი მოიძებნა
იხილეთ ყველა შედეგი
მთავარი ახალი ამბები

Pepperboy – პანაზიური სამზარეულოს და მიქსოლოგიის ჰაბი თბილისში, თიბისისთან პარტნიორობით გაფართოებას გეგმავს

ალია ავტორი - ალია
13:57 02-28-2024
- ახალი ამბები, ბიზნესი
A A
0
Facebook-ზე გაზიარება
172

აღმოსავლეთ აზიის სამზარეულოს, რომელიც მსოფლიოსწამყვან ქალაქებში სულ უფრო მეტ პოპულარობას იძენს,საქართველოში არსებობის ხანმოკლე, მაგრამ დინამიკურიგანვითარების ისტორია აქვს. დღეს ქართულ ბაზარზე აზიურიკულინარია – სტანდარტული სწრაფი კვებიდან ორიგინალურიკონცეფციის რესტორნებამდე – უხვადაა წარმოდგენილი. აზიური კერძებით უბრალოდ წახემსება თუ მათიმნიშვნელოვანი მოვლენის ნაწილად ქცევა, თბილისში იოლადშეიძლება, თუმცა რესტორან Pepperboy-ს ამმრავალფეროვნებაშიც გამორჩეული ადგილი უჭირავს. ამასრამდენიმე მიზეზი განაპირობებს.

უმთავრესი მაინც რესტორნის გასტრონომიული კონცეფციაა. Pepperboy პანაზიური რესტორანია და მენიუს

გეოგრაფიული, კულტურული თუ საგემოვნო მრავალფეროვნებააზიური კერძების ყველაზე მომთხოვნ და

გამოცდილ მოყვარულებსაც, ორიგინალური გადაწყვეტებით დამუდმივი სიახლეებით აკვირვებს. პანაზიური

გულისხმობს არა აზიის რომელიმე ქვეყნის ეთნიკურსამზარეულოს, არამედ მენიუს, რომელიც აერთიანებს კერძებსაზიის სხვადასხვა ქვეყნებიდან, ესენია: იაპონია, კორეა, ტაილანდი, ჩინეთი და სხვა.

Pepperboy ქართულ ბაზარზე 2018 წელს გამოჩნდა, როგორცპანაზიური კულინარიის პიონერი. მან,

მანამდე უცნობ კერძებთან და კულტურებთან ზიარებით, ასევესხვადასხვა ქვეყნის სამზარეულოს ერთ სივრცეში

თავმოყრით, განსხვავებული კულინარიული გამოცდილებისშექმნა შეძლო.

თინა ხაფავასთვის რესტორანი გახსნისთანავე საყვარელადგილად იქცა, რომელსაც მეგობრებთან ერთად ხშირადსტუმრობდა. პანდემიამ მთელი კულინარიული ინდუსტრიადააზარალა და გამონაკლისი არც Pepperboy აღმოჩნდა. სწორედპანდემიის პერიოდში გაიცნო თინამ რესტორნისდამფუძნებელი და შეფი ანა დონდუა და ზუსტად მაშინ გაჩნდაPepperboy-ს ბაზარზე დაბრუნების იდეა.

„ეს ყველაფერი იოლი არ იყო. გახსნას წინ ერთწლიანიმოსამზადებელი პერიოდი უძღოდა. სწორედ ეს დრო

დასჭირდა კონცეფციის და მენიუს განახლებას, რებრენდინგს, დიზაინის და, რაც მთავარია, ინვესტიციის მოძიებას.

2018-ში გახსნილ რესტორანს სამზარეულოს მრავალფეროვანიდა მდიდარი კონცეფცია გამოარჩევდა.

პარტნიორებმა, დიდი ფიქრის და მსჯელობის შედეგად,გადაწყვიტეს ახალ რესტორანს ბარის და კერძოდმიქსოლოგიის კონცეფციაც ასეთივე მრავალფეროვანიჰქონოდა და რესტორნის სტუმრებისთვის, სასმელებისშემთხვევაშიც, გასტრონომიული გამოცდილების მთელიპალიტრა შეეთავაზებინათ.

დამფუძნებლებმა ოქროს შუალედის პოვნა მოახერხეს – მათგანაახლეს კონცეფცია და თავიანთი ხელწერა კიდევ

უფრო მკაფიო გახადეს, როგორც სამზარეულოსმიმართულებით, ისე ბარის მრავალფეროვანი შეთავაზებებითდა

უნიკალური კოქტეილებით. რა თქმა უნდა, ბრენდისფილოსოფია კვლავ უცვლელი რჩება და დამფუძნებლებიც დასრულიად „ფეფერბოის“ გუნდიც ბრენდის ცენტრალურ იდეასერთგულად ემსახურება. „ფეფერბოი“ ცდილობს მის სტუმრებსშესთავაზოს დაუვიწყარი გასტრონომიული გამოცდილებაგამორჩეული და საინტერესო კულინარიული დამიქსოლოგიური გადაწყვეტებით, განსხვავებული დამეგობრული მომსახურებით და გარემოთი.

„ჩვენ მუდმივად საკუთარ თავზე ვმუშაობთ, გვსურს, რომყოველი სტუმრის ვიზიტი სასიამოვნო

გამოცდილებად ვაქციოთ, და ჩვენი მიზნის და ჩვენი საოცარიმეგობრების ერთგული ვრჩებით. ჩვენი მიზანია საქართველოსგასტრონომიულ სცენაზე ლიდერები გავხდეთ, შევქმნათყველასთვის საყვარელი ბრენდი და ადგილი, სადაც ახალიაღმოჩენებისთვის ისევ და ისევ ბრუნდები“, – ამბობს თინა.

პირველი, რასაც რესტორნის სტუმარი ამჩნევს, მენიუსმრავალფეროვნებაა – იაპონური რამენი, კორეულიფერმენტირებული კიმჩი, ტაივანური ფაფუკი ბაოები, პად ტაიდა სხვა. „ჩვენი მენიუ ცოცხალი ორგანიზმივით არის – სეზონების და ინსპირაციების მიხედვით იცვლება, მუდმივადახალი და საინტერესო კერძები ემატება “ – ამბობს თინა დააგრძელებს – „ჩემი პარტნიორი და „ფეფერბოის“ შეფიდეტალურად სწავლობს ყველა კერძის დამზადებისტრადიციული ხერხებს, მის წარმომავლობას და, მათზედაყრდნობით, რეცეპტებს თანამედროვე ხედვით დაუნიკალური გადაწყვეტებით ქმნის“.

კერძების ინგრედიენტების ნაწილი აზიიდან ჩამოდის, ნაწილს– ადგილობრივ ბაზარზე იძენენ, ორგანული სალათები დაიშვიათი დასახელების აზიური მცენარეები კი თავადრესტორანში მოჰყავთ – „Spacefarms“-ის „Dots by Spacefarms“-ისმდგრად მოდულარულ ფერმაში.

გემრიელი კერძები რესტორნის ერთადერთიღირსშესანიშნაობა არაა. სივრცე და ინტერიერის დიზაინიასევე

აღნიშვნის ღირსია. Pepperboy ორი, ერთმანეთისგანსაგრძნობლად განსხვავებული სივრცისგან შედგება. შიდა

სივრცე უფრო მონოლითურია, გარე სივრცე კი ბუნებასთანმეტადაა შერწყმული – აქ სტუმარს თბილისურ გარემოსთანინტეგრირებული აზიური ელემენტები ხვდება.

რესტორნის სტუმრები, ასაკობრივად თუ საქმიანობის მხრივ,ერთმანეთისგან ძალზე განსხვავდებიან, მაგრამ ყველამათგანზე ერთის თქმა შეიძლება – Pepperboy-ს სტუმრებს ახალიგემოების აღმოჩენა სურთ და, უმეტეს შემთხვევაში,დარწმუნებული არიან, რომ რესტორანი იმედს არ გაუცრუებთ.

„როცა ადამიანებისგან ვისმენთ, რომ ეს მათი საყვარელიადგილი გახდა, ვხვდებით, რომ სწორ გზას ვადგავართ.

შესაბამისად, უფრო მეტი შრომა და თავდადება აღარგვეზარება. ცხადია, გაფართოებაზეც ვფიქრობთ.

დაახლოებით ერთი წელია, რაც თიბისი ბანკთანვთანამშრომლობთ. თიბისი და „აწარმოე საქართველოში“ჩვენი

ბიზნესპარტნიორები არიან. ჩვენი ბიზნესის იდეურ დაგეოგრაფიულ გაფართოებაში მათი როლი გადამწყვეტი

იქნება“.

თეგები: თიბისი ბანკი

კომენტარები

რედაქტორის რჩევით

“არ მსურდა ამ ფოტოების გამოქვეყნება, მაგრამ იძულებული გავხდი!” – ალექსი თირქია
ახალი ამბები

“არ მსურდა ამ ფოტოების გამოქვეყნება, მაგრამ იძულებული გავხდი!” – ალექსი თირქია

22:11 05-08-2025
„ვითხოვთ ახალ არჩევნებს?  უნდა ვთქვათ, რა ვადაში… თუ არჩევნებს არ დანიშნავს დე ფაქტო ხელისუფლება, მაშინ რას ვაპირებთ?“ – გედევან ფოფხაძე
ახალი ამბები

„ვითხოვთ ახალ არჩევნებს? უნდა ვთქვათ, რა ვადაში… თუ არჩევნებს არ დანიშნავს დე ფაქტო ხელისუფლება, მაშინ რას ვაპირებთ?“ – გედევან ფოფხაძე

18:40 04-24-2025
ახალი ამბები

„ამ კომპრომატს ფლობდა ლილუაშვილი კალაძეზე და სწორედ ამის გამო მოაშორა კალაძემ იგი, კობახიძის ხელით…ეს ტანდემი თავის ხელში იღებს იმას, რაც ადრე ღარიბაშვილსა და ლილუაშვილს ქონდათ ჩაგდებული“ – ბაბუნაშვილი

18:11 04-08-2025
„ნაფურთხი“ „ნაცი“„ქოცია“… ბოდიში ამ შედარებისთვის, მაგრამ ასე გამოდის“ – ლაშა ჩხარტიშვილი
ახალი ამბები

„ნაფურთხი“ „ნაცი“„ქოცია“… ბოდიში ამ შედარებისთვის, მაგრამ ასე გამოდის“ – ლაშა ჩხარტიშვილი

15:59 04-06-2025

ბიზნესი

„მთავარია გჯეროდეს“   თიბისის ახალი გზავნილი 
ახალი ამბები

„მთავარია გჯეროდეს“   თიბისის ახალი გზავნილი 

13:24 05-09-2025
როგორ მივხვდეთ, არის თუ არა ნახევარფაბრიკატი ჯანსაღი ხორცით დამზადებული? – რამდენიმე წესი
ახალი ამბები

როგორ მივხვდეთ, არის თუ არა ნახევარფაბრიკატი ჯანსაღი ხორცით დამზადებული? – რამდენიმე წესი

08:03 05-09-2025
თიბისის ბიზნესგანათლების პროგრამის ფარგლებში, მაისის თვის ტრენინგებზე რეგისტრაცია დაიწყო
ახალი ამბები

თიბისის ბიზნესგანათლების პროგრამის ფარგლებში, მაისის თვის ტრენინგებზე რეგისტრაცია დაიწყო

11:12 05-08-2025
თიბისის გადახდების მართვის ციფრულ სივრცეს მომხმარებლის ანალიტიკის ფუნქციონალი დაემატა
ახალი ამბები

თიბისის გადახდების მართვის ციფრულ სივრცეს მომხმარებლის ანალიტიკის ფუნქციონალი დაემატა

15:54 05-07-2025
  • ახალი ამბები
  • ექსკლუზივი
  • ბიზნესი
  • რედაქტორის რჩევით
  • კონტროლი
  • გურმანი
  • სხვადასხვა
  • არქივი

Powered By || Web Features || © 2025 Alia.ge - All rights reserved

არაფერი მოიძებნა
იხილეთ ყველა შედეგი
  • ახალი ამბები
  • ექსკლუზივი
  • ბიზნესი
  • რედაქტორის რჩევით
  • კონტროლი
  • გურმანი
  • სხვადასხვა
  • რეკლამა
  • კონტაქტი

Powered By || Web Features || © 2025 Alia.ge - All rights reserved